MENU

SITECH Support App

SITECH is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van de Support App. Het bedrijf had veel problemen met onder andere de klantenservice, wachttijden en bereikbaarheid. Doordat SITECH gebruik is gaan maken van de Support App werden deze problemen verholpen. De support App heeft een FAQ, klanten kunnen hierin al hun vragen terugvinden middels de FAQ-tree. Op deze manier heeft het bedrijf minder telefoongesprekken en zou je kunnen besparen op aantal FTE’s. SITECH Support wordt gebruikt in verschillende landen, waaronder Nederland, Zweden, België, Duitsland, Noorwegen, Zwitserland, Denemarken en de Verenigde Staten.

sitech mockup2

Share This Post

sitech mockup2

Share This Post

SITECH is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van de Support App. Het bedrijf had veel problemen met onder andere de klantenservice, wachttijden en bereikbaarheid. Doordat SITECH gebruik is gaan maken van de Support App werden deze problemen verholpen. De support App heeft een FAQ, klanten kunnen hierin al hun vragen terugvinden middels de FAQ-tree. Op deze manier heeft het bedrijf minder telefoongesprekken en zou je kunnen besparen op aantal FTE’s. SITECH Support wordt gebruikt in verschillende landen, waaronder Nederland, Zweden, België, Duitsland, Noorwegen, Zwitserland, Denemarken en de Verenigde Staten.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Portifolio

Real Estate Support

Na het succes van SITECH-support app, zijn wij de app gaan ontwikkelen voor de vastgoed branche. Dat betekende het begin van Real Estate Support. Real

Portifolio

SITECH Support App

SITECH is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van de Support App. Het bedrijf had veel problemen met onder andere de klantenservice, wachttijden en bereikbaarheid.

Nieuwsgierig naar de real estate support app?

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het zoeken naar het beste pakket.

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken