MENU

Real Estate Support

Na het succes van SITECH-support app, zijn wij de app gaan ontwikkelen voor de vastgoed branche. Dat betekende het begin van Real Estate Support. Real Estate Support is een support app voor vastgoedbeheerders. Via deze app kunnen vastgoedbeheerders gemakkelijk hun zaken regelen, zoals huurcontracten digitaal ondertekenen en versturen & inspecties via de app invullen en ondertekenen. Ook voor huurders zitten er voordelen aan. Huurders kunnen namelijk via de app hun huur betalen aan de verhuurder, maar ook reparatieverzoeken indienen, chatten met verhuurders en nog veel meer!

day4

Share This Post

day4

Share This Post

Na het succes van SITECH-support app, zijn wij de app gaan ontwikkelen voor de vastgoed branche. Dat betekende het begin van Real Estate Support. Real Estate Support is een support app voor vastgoedbeheerders. Via deze app kunnen vastgoedbeheerders gemakkelijk hun zaken regelen, zoals huurcontracten digitaal ondertekenen en versturen & inspecties via de app invullen en ondertekenen. Ook voor huurders zitten er voordelen aan. Huurders kunnen namelijk via de app hun huur betalen aan de verhuurder, maar ook reparatieverzoeken indienen, chatten met verhuurders en nog veel meer!

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Portifolio

Real Estate Support

Na het succes van SITECH-support app, zijn wij de app gaan ontwikkelen voor de vastgoed branche. Dat betekende het begin van Real Estate Support. Real

Portifolio

SITECH Support App

SITECH is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van de Support App. Het bedrijf had veel problemen met onder andere de klantenservice, wachttijden en bereikbaarheid.

Nieuwsgierig naar de real estate support app?

Do you need a hand in the right direction?

You are in the right place.

Wij gaan u helpen met het zoeken naar het beste pakket.

We gaan wat vragen stellen om de beste keuze uit te zoeken